5 ідей для декору паски від шефа

  1. Цукрова пудра

Дуже простий і швидкий варіант декору. Можна вирізати трафарет і утворити красивий малюнок на шапці паски.

  1. Білкова глазур

Класичний і найпопулярніший варіант пасхального декору, який використовують практично усі. Білки збивають з пудрою або цукром до густого та стійкого стану і наносять на шапку.

  1. Цукати, горіхи, сухофрукти

Часто паски прикрашають сушеними ягодами, горішками, домашніми цукатами. Кольорово, красиво та дуже смачно.

  1. Шоколадна глазур

З нею паска отримає неймовірний смак і буде схожа на торт.  Прикрасити можна додатково шматочками шоколаду або маленькими шоколадними цукерками.

  1. І мій улюблений декор – швейцарська меренга. Детальний рецепт нижче.

Інгредієнти:

  • Яєчні білки 100 г
  • Цукор 200 г
  • Фреш лимона 10 г

Білки з цукром з’єднуємо і ставимо на водяну баню. Помішуємо вінчиком до розчинення цукру. Суміш виливаємо в чашу міксера і збиваємо на великих оборотах. В нас утвориться стійка піна, коли вона підніметься, додаємо фреш лимону і збиваємо ще 5 хвилин, не зменшуючи обороти.

Додаємо барвники і покриваємо готову паску меренгою.

З цієї меренги можна зробити бізе і використовувати як додатковий декор. Просто висадіть за допомогою кондитерського мішка бізе і сушіть при температурі 110 градусів протягом 1 години.

Веселих свят та смачної паски!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *