Ось і стартував сезон риболовлі. Тому, сьогодні я хочу поділитись з Вами рецептом котлет із щуки. Спосіб приготування зовсім нескладний, а неймовірно ніжний смак та чудовий аромат- перевершує всі очікування ! Котлети найкраще смакують з часниковим соусом та келихом білого сухого вина!
15 КРОКІВ З ПРИГОТУВАННЯ КОТЛЕТ:
- Зрізаємо філе зі щуки
- Зрізаємо скоринки з хліба і замочуємо м’якушку в молоці
- Зрізаємо шкурку з сала
- Відварюємо круто яйця (2 шт.)
- Натираємо на дрібній тертці картоплю
- Варимо бульйон з коренів (цибулі, моркви та петрушки), плавників, хребта і голови щуки
- Обсмажуємо крупно нарізану цибулю до прозорого вигляду
- Пропускаємо всі інгредієнти (рибне філе, сало, хліб, яйця, смажену цибулю, сир, часник) для котлет через м’ясорубку
- Додаємо сире яйце і терту картоплю
- Солимо і перчимо
- Перемішуємо фарш
- Формуємо котлети і паніруємо їх в борошні
- Обсмажуємо котлети в розігрітій олії з обох боків до рум’яної скоринки
- Викладаємо котлети в кастрюлю і наливаємо трохи бульйону
- Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо котлети на маленькому вогні 5-10 хвилин
Також, запрошую Вас посмакувати котлетами із щуки у наш ресторан