Вишукані рибні котлети

Ось і стартував сезон риболовлі.  Тому, сьогодні я хочу поділитись з Вами рецептом котлет із щуки. Спосіб приготування зовсім нескладний, а неймовірно ніжний смак та  чудовий аромат- перевершує всі  очікування !  Котлети найкраще смакують  з часниковим соусом  та келихом  білого сухого вина!

15 КРОКІВ З ПРИГОТУВАННЯ КОТЛЕТ:

  1. Зрізаємо філе зі щуки
  2. Зрізаємо скоринки з хліба і замочуємо м’якушку в молоці
  3. Зрізаємо шкурку з сала
  4. Відварюємо круто яйця (2 шт.)
  5. Натираємо на дрібній тертці картоплю
  6. Варимо бульйон з коренів (цибулі, моркви та петрушки), плавників, хребта і голови щуки
  7. Обсмажуємо крупно нарізану цибулю до прозорого вигляду
  8. Пропускаємо всі інгредієнти (рибне філе, сало, хліб, яйця, смажену цибулю, сир, часник) для котлет через м’ясорубку
  9. Додаємо сире яйце і терту картоплю
  10. Солимо і перчимо
  11. Перемішуємо фарш
  12. Формуємо котлети і паніруємо їх в борошні
  13. Обсмажуємо котлети в розігрітій олії з обох боків до рум’яної скоринки
  14. Викладаємо котлети в кастрюлю і наливаємо трохи бульйону
  15. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо котлети на маленькому вогні 5-10 хвилин

Також, запрошую Вас посмакувати котлетами із щуки у наш ресторан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *