Полюбляєте м’ясо? Даний рецепт саме для вас. Ніжний стейк подарує справжнє задоволення від смаку та аромату. У перекладі «рібай» звучить, як “м’ясне око”, а на професійній мові означає “край на ребрі”. Французи ж називають цей вид стейку- “Антрекот”.
Для стейку Рібай я використовую американську і українську яловичину. Адже вважається, що лише 7% мяса з туші бика підходить для приготування стейків.
Мої поради щодо приготування :
- М’ясо повинно бути кімнатної температури
- Приправте м’ясо свіжомеленим перцем, листям розмарину і змастіть невеликою кількістю оливкової олії
- Дайте стейку промаринуватися 15-20 хвилин
- Використовуйте сковорідку з рівномірною поверхнею. А якщо відпочиваєте на природі –тоді мангал чи гриль
- Просмажте стейк 2-3 хв з обох сторін
- Після запікання дайте «відпочити» стейку декілька хвилин
Не забувайте додати свій чудовий настрій. Хочу нагадати, що спробувати стейк мого приготування ви зможете у нашому ресторані Mon Chef . Гарного дня!