Що можна приготувати з гарбуза?

У ресторані Mon Chef  я завжди за сезонність і локальність продуктів. Тому сьогодні розкажу вам як можна приготувати страви з гарбуза, занотовуйте)

🎃Як використати гарбуз в салаті

Очищаємо гарбуз, нарізаємо брусочками та маринуємо в оливковій олії, тим’яні або розмарині, солі та перцю. Відставляємо на декілька годин, після чого або обсмажуємо на грилі або карамелізуємо, кому як більше смакує).

Такий гарбуз добре підійде до салатів з сиром (фета або рікота) та прошуто.

🎃Як гарнір до м’яса чи птиці

Попередньо очищуємо гарбуз  та запікаємо в духовці при 160 градусах до пом’якшення. Після чого перебиваємо в блендері до однорідної консистенції і заправляємо спеціями: сіль, перець, мускатний горіх, мелений коріандр. Ще додаємо чайну ложку меду.  За бажанням можна також додати вершкове масло. Все, гарнір до м’яса готовий.

🎃 Найпростіший спосіб приготування гарбуза – оладки.

Очищену м’якоть, натираємо на дрібній тертці, додаємо яйця, борошно, сіль, перець і обсмажуємо як оладки або деруни, доводимо до готовності в духовці.

🎃Гарбузовий тарт. Ну як же без солодкого?

Робимо пісочне тісто. Запечений гарбуз  перебиваємо в однорідну масу блендером або залишаємо шматочками, хто як любить. Збиваємо яйця з цукром, додаємо трішечки лимонного фрешу, корицю і горішки.

Таким чином у нас вийшов готовий «крем» для тарту.

Розкатуємо пісочне тісто, викладаємо у форму та заливаємо гарбузовою масою. Випікаємо десерт при температурі 160 градусів, протягом 30 хв. Коли тарт вистигне можна куштувати.

Хай смакує!

 

Залишити відповідь до where is the ocean king temple Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *