Теплий салат з телятини

Інгредієнти:

  • Салат ромен
  • Салат айсберг
  • Соус унагі 50 г
  • Мед 25 г
  • Фреш лимону 30 г
  • Оливкова олія 50 г
  • Теляча вирізка 90 г
  • Кедровий горіх 10 г
  • Томати кумато
  • Томати чері
  • Сіль, перець

 

Спосіб приготування:

Телячу вирізку зачищаємо та нарізаємо шматочками, товщиною 0,5 см. Додаємо сіль, перець та оливкову олію, маринуємо. Тепер готуємо заправку до м’яса. Змішуємо соус унагі з медом і додаємо 15 грамів фрешу лимону.

Замаринову вирізку обсмажуємо на сухій сковорідці з обох сторін по 30 секунд. Сковорідка повинна бути сухою, щоб у м’ясі не було аромату перепаленої олії.

Додаємо заправку до вирізки  і одразу знімаємо з вогню.

В посудині, в якій готували заправку робимо соус для салату.  Фреш лимону (15 г) та оливкову олію добре змішуємо із унагі, який залишився в посудині.

Нарізаємо томати кільцями, товщиною 0, 5 см та рвемо салатні листя на великі шматки. Далі викладаємо нарізані томати на тарілку, злегка поливаємо заправкою, зверху додаємо салатний мікс і поливаємо знову заправкою. Справа викладаємо обсмажену вирізку та посипаємо зверху роздавленими кедровими горіхами.

Салат готовий, смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *