Інгредієнти:
- Салат ромен
- Салат айсберг
- Соус унагі 50 г
- Мед 25 г
- Фреш лимону 30 г
- Оливкова олія 50 г
- Теляча вирізка 90 г
- Кедровий горіх 10 г
- Томати кумато
- Томати чері
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
Телячу вирізку зачищаємо та нарізаємо шматочками, товщиною 0,5 см. Додаємо сіль, перець та оливкову олію, маринуємо. Тепер готуємо заправку до м’яса. Змішуємо соус унагі з медом і додаємо 15 грамів фрешу лимону.
Замаринову вирізку обсмажуємо на сухій сковорідці з обох сторін по 30 секунд. Сковорідка повинна бути сухою, щоб у м’ясі не було аромату перепаленої олії.
Додаємо заправку до вирізки і одразу знімаємо з вогню.
В посудині, в якій готували заправку робимо соус для салату. Фреш лимону (15 г) та оливкову олію добре змішуємо із унагі, який залишився в посудині.
Нарізаємо томати кільцями, товщиною 0, 5 см та рвемо салатні листя на великі шматки. Далі викладаємо нарізані томати на тарілку, злегка поливаємо заправкою, зверху додаємо салатний мікс і поливаємо знову заправкою. Справа викладаємо обсмажену вирізку та посипаємо зверху роздавленими кедровими горіхами.
Салат готовий, смачного!