Теляча вирізка з пюре зі смаженої картоплі

Для рецепту нам знадобиться :
Пюре зі смаженої картоплі- 100 г
Теляча вирізка су-від- 180 г
Соус пікантний-50 г

Для пюре зі смаженої картоплі:
Картопля -1 кг
Вершки -250 г
Молоко -250 г
Масло 82%- 200 г
Трюфельна паста- 10 г
Сіль

Картоплю нарізаємо дрібними слайсом і обсмажуємо з мінімальним додаванням олії. Обсмажувати картоплю потрібно до хрусту, щоб нагадувала чіпси.
Підігріваємо вершки, молоко і масло та перебиваємо в блендері, вкінці додаємо трюфельну пасту і сіль по смаку.

Для приготування телячої вирізки нам потрібно:
Вирізка теляча- 220 г
Сіль, перець
Часник- 1 зубчик
Чебрець і розмарин свіжий- по 1 гілочці
Соєвий соус- 5 г
Олія соняшникова- 10 мл
Масло -20 г


Вирізку зачищаємо та маринуємо сіллю /перцем , додаємо роздавлений часник, соєвий соус і чебрець з розмарином. Вакумуємо з кубіком масла. Су-відуємо 1 годину при температурі 50 градусів. Опісля, обсмажуємо до скоринки та час від часу контролюємо просмажку м’яса, в нашому випадку- це медіум.
Можна використовувати соус, як томатний, так і демігляс (який вам більше смакує з телятиною). В нашому випадку -це пікантний соус, він має багато інгредієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *