Список чудових фільмів про любов до ресторанної сфери та гастрономії

 Осінні вечори – чудова пора для перегляду гарних фільмів вдома.  Крім цього можна надихнутись на новий рецепт, подачу чи просто  зарядитись позитивом.

Отож, мій список:

1. «Прянощі та пристрасті»— американська комедійна драма режисера Лассе Халльстрема 2014 року. Фільм про сім’ю індійських емігрантів, які відкривають невеличке кафе у Провансі поруч з рестораном із зіркою Мішлен. Перемир’я чи війна?)

2. «Шоколад»— фільм режисера Лассе Галльстрема за однойменним романом англійської письменниці Джоан Гарріс. Маленьке містечко живе своїм розміреним та звичним життям, аж поки у ньому не з’являється Вієнн із донькою. Вони відкривають маленьку крамницю солодощів, в якій Вієнн готує дивовижний шоколад, вміло вгадуючи смаки своїх покупців.

3. «Шеф Адам Джонс»— американський драматичний фільм 2015 року, режисера Джона Веллса. Мій улюблений фільм про кулінарію. У ньому йдеться про злети та падіння на кар’єрному шляху кухаря.

4. «Маленька Італія» – ​​це романтичний комедійний фільм 2018 року режисера Дональда Петрі. Фільм розповідає про  дві сім’ї, у яких найкраща піцерія в місті. Одна сім’я володіє ідеальним соусом маринара, інша – секретом тіста. В один момент вони безповоротно сваряться і здавалось би, що про піцу можна забути. Але…ви ж знаєте, що кохання перемагає все)

5. «Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом»— американський біографічний художній фільм. Історія про те як письменниця-початківець намагається відтворити за рік 524 страви з книги Джулії Чайльд. Всі свої старання вона описує в блозі, за яким спостерігає неймовірна кількість людей. Проте, чи схвалить сама Джулія Чайльд старання дівчини?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *