Салат з манго та тунця

Інгредієнти:

  • Манго 0,5 шт
  • Тунець 150 г
  • Кінза
  • Петрушка
  • Свіжий шпинат
  • Цукіні 100 г
  • Кунжут білий та чорний
  • Оливкова олія 20 г
  • Коріандр мелений (на кінчик ножа)
  • Сіль

Для заправки:

  •  фреш лимону 20 г
  • жовток з 1 яйця
  • олія соняшникова 80 г
  • гірчиця американська 15 г
  • кінза, петрушка 15 г
  • сіль, перець

Тунця потрібно замаринувати сіллю та коріандром. З усіх сторін посипати кунжутом і залишити на 15 хвилин при кімнатній температурі. Манго та цукіні потрібно нарізати тонкими та довгими слайсами. Зелень рвемо на окремі листочки та викладаємо на тарілку. Тунця обсмажуємо на сковорідці з кожної сторони по 30 секунд. Нарізаємо тунця слайсами, товщиною по 5 мм і викладаємо на суміш салату.

Тепер переходимо до заправки.

Змішуємо жовток, гірчицю та 40 г олії перебиваємо у блендері, таким чином у нас утвориться домашній майонез. Тепер ще 40 г олії, кінзу, петрушка і фреш лимона також перебиває у блендері і з’єднуємо з майонезом.

Поливаємо тунець з салатом соусом.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *