Інгредієнти:
- Манго 0,5 шт
- Тунець 150 г
- Кінза
- Петрушка
- Свіжий шпинат
- Цукіні 100 г
- Кунжут білий та чорний
- Оливкова олія 20 г
- Коріандр мелений (на кінчик ножа)
- Сіль
Для заправки:
- фреш лимону 20 г
- жовток з 1 яйця
- олія соняшникова 80 г
- гірчиця американська 15 г
- кінза, петрушка 15 г
- сіль, перець
Тунця потрібно замаринувати сіллю та коріандром. З усіх сторін посипати кунжутом і залишити на 15 хвилин при кімнатній температурі. Манго та цукіні потрібно нарізати тонкими та довгими слайсами. Зелень рвемо на окремі листочки та викладаємо на тарілку. Тунця обсмажуємо на сковорідці з кожної сторони по 30 секунд. Нарізаємо тунця слайсами, товщиною по 5 мм і викладаємо на суміш салату.
Тепер переходимо до заправки.
Змішуємо жовток, гірчицю та 40 г олії перебиваємо у блендері, таким чином у нас утвориться домашній майонез. Тепер ще 40 г олії, кінзу, петрушка і фреш лимона також перебиває у блендері і з’єднуємо з майонезом.
Поливаємо тунець з салатом соусом.
Смачного!