Кокосове морозиво

Інгредієнти

  • 1 кокос (або 80 г кокосової стружки)
  • 12 жовтків
  • 550 г молока
  • 400 г вершків (30% жирності)
  • 100 г цукру
  • 20 г інвертного сиропу

Спосіб приготування:

Для початку, нам потрібно очистити кокос від шкаралупи. Потім, до кокосової м’якоті додаємо 250 г молока та пропускаємо це у блендері. (Якщо немає кокосу – його можна замінити уже готовою кокосовою стружкою)

У боулі змішуємо 300 г молока, жовтки та цукор – розмішуємо до утворення однорідної консистенції. Після цього, отриману суміш розігріваємо на паровій бані до 60 градусів та перемішуємо із кокосом.

Після повного охолодження, додаємо інвертний сироп та добре розмішуємо.

Збиваємо вершки до стійкої піни – додаємо до нашої суміші.

Відправляємо нашу суміш на годину у мороженицю.

Якщо немає морожениці, тоді ставимо все в морозилку та помішуємо кожні 15-20 хвилин протягом 2 годин, поки наша суміш не стане смачним кокосовим морозивом.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *