З превеликим задоволенням сьогодні, у своєму блозі, я розповім про каре баранини. Це – не просто каре з баранини, це – каре з баранини у гранатовому соусі .
Приступимо?
Крок№ 1
Вибираємо ребра баранини, промиваємо їх водою та добре просушуємо.
Крок № 2
Готуємо маринад:
Часник – 2 зубчики
Корінь імбиру – 1 ст.л.
Бальзамічний оцет – 1 ч.л.
Оливкова олія – 1 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Сіль, цукор, перець – за смаком
Крок № 3
М’ясо поперчити, посолити та замаринувати. Залишити на 15 хвилин.
Крок № 4
Запікаємо м’ясо : 20 хвилин при температурі 250 градусів, 20 хвилин при 200 градусів.. Порада: використовуйте фольгу.
У своїй інтерпретації я використовую гранатовий соус, адже він додає пікантності та насиченості.
Приходьте в гості та переконайтесь J