Делікатеси з кролика

З приходом весни нам хочеться чого легкого, смачного, але й водночас корисного та поживного. Давайте поговоримо про страви з кролика?З приходом весни нам хочеться чого легкого, смачного, але й водночас корисного та поживного. Давайте поговоримо про страви з кролика?Страви з м’яса кролика – це не тільки смачно, але й дуже корисно: дієтичне м’ясо давно займає перші місця в меню кращих ресторанів світу.Зовсім не обов’язково тушкувати його повністю. У сьогоднішньому блозі я розповім про печінку та грудинку.

Почнемо з уроків кулінарного лікнепу:

  • кролячу печінку ретельно перебираємо, очистимо від плівки і прожилок;
  • не подрібнюйте сильно субпродукт, оптимальний розмір шматочка, 5х5 см;
  • маленькі шматки в процесі смаження усохнуть і стануть твердуватими;
  • сметана підлива додасть м’ясу вершковий смак і ніжний аромат;
  • можна використовувати свіжі томати або пасту

З грудинкою-це вже на Ваш смак: її можна тушкувати, запікати чи грилювати.  Особисто я, кожного разу експериментую щось нове та цікаве. Теж саме з соусами. У моїй інтерпретації  я подаю з грибним соусом та брускетами. Смачного!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *