З приходом весни нам хочеться чого легкого, смачного, але й водночас корисного та поживного. Давайте поговоримо про страви з кролика?З приходом весни нам хочеться чого легкого, смачного, але й водночас корисного та поживного. Давайте поговоримо про страви з кролика?Страви з м’яса кролика – це не тільки смачно, але й дуже корисно: дієтичне м’ясо давно займає перші місця в меню кращих ресторанів світу.Зовсім не обов’язково тушкувати його повністю. У сьогоднішньому блозі я розповім про печінку та грудинку.
Почнемо з уроків кулінарного лікнепу:
- кролячу печінку ретельно перебираємо, очистимо від плівки і прожилок;
- не подрібнюйте сильно субпродукт, оптимальний розмір шматочка, 5х5 см;
- маленькі шматки в процесі смаження усохнуть і стануть твердуватими;
- сметана підлива додасть м’ясу вершковий смак і ніжний аромат;
- можна використовувати свіжі томати або пасту
З грудинкою-це вже на Ваш смак: її можна тушкувати, запікати чи грилювати. Особисто я, кожного разу експериментую щось нове та цікаве. Теж саме з соусами. У моїй інтерпретації я подаю з грибним соусом та брускетами. Смачного!