Грисині до столу

Грисині – це італійські хлібні палички. Вони тонкі, хрусткі і можуть бути посипані різними насінням або сиром.

Готуються такі хлібні палички досить легко і швидко. Їх дуже люблять діти. Смакують такі палички з чим завгодно – з різними супами, чаєм, кавою, та й просто в якості невеликого перекусу.

Взявши за основу рецепт цього тіста, можна готувати грисині з кунжутом, маком, сушеним розмарином, кмином, насінням льону, шматочками в’ялених томатів.

Борошно -800 г
Сіль -5 г
Дріжджі-30 г
Пармезан-100 г
Масло-100 г
Молоко -400 мл

Змішати борошно, сіль, дріжджі, пармезан, добавити молоко, вимішувати 10 хв. Додати вершкове масло, вимісити. Випікати при 180 градусів 17 хв.

Нехай смакує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *