Чому м’ясо мармурове?

Мармурова яловичина – найпопулярніший у всьому світі м’ясний делікатес. Мармуровим  м’ясо називають через його характерний вигляд, що нагадує мармур. У м’язовій тканині цього м’яса є багато тонких прошарків жиру, саме ці прошарки роблять смак м’яса таким соковитим і ніжним, а також надають особливе «мармурове» забарвлення.

articles55

Чим більше в м’ясі таких прошарків, тим вище сама «мармуровість» м’яса, тобто тим і смачніше і дорожче. У світі існує кілька видів мармуровості: вищий ступінь – Prime, добірна – Choise і звичайна – Select.

Звичайно, з такого продукту отримують чудові м’ясні страви. Таке м’ясо отримують виростивши бичка, за спеціальною технологією, що включає особливе харчування,  чим довше його годують висококалорійною їжею, тим більше шансів, що воно буде мати більш високі показники якості, але значно меншу кількість мармурового м’яса (у відсотках від туші, тобто співвідношення пісного м’яса до мармурового),  та фізичну активність, яка впливає на м’якість та кількість жирових прожилок.

АМЕРИКАНСЬКА МАРМУРОВА ЯЛОВИЧИНА

Вищий стандарт якості і смаку – мармурова яловичина із США. Тут м’ясу приділяється максимум уваги, а скотарство вже стало предметом національної гордості. Багато бізнесменів вкладають свої мільйони в розвиток м’ясної галузі, а лабораторії, обладнані за останнім словом техніки, працюють над виведенням м’ясних порід, удосконаленням процесу вирощення бичків.

І наостанок, пам’ятайте, що Ви заслуговуєте найкращого! 🙂

До зустрічі в Mon Chef.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *