Фісташково сирна паска

Ми всі любимо та вшановуємо традиції. Але інколи так хочеться щось нове спробувати, правда ж? От і я підготував для Вас зовсім незвичний рецепт Великодньої Пасочки.

Мені здалося, що це буде занадто незвично і не всі приймуть ідею з захопленням. Однак, я з великою радістю помітив, як ви активно і з радістю прийняли ідею відійти від класичної паски на користь чогось новенького, яскравого і цікавого

Розпочнемо?

Що нам потрібно :

Сир 9% – 400 г
Масло вершкове 82,5% – 100 г
Шоколад білий 25,9% – 200 г
Вершки 33% – 100 г
Фісташкова паста – 180 г

Через металеве сито 3-4 рази протріть сир. Повинна вийти консистенція пасти. Додайте м’яке вершкове масло і збийте міксером до однорідного стану.

Жирні вершки нагрійте до кипіння у великій мірній склянці в мікрохвильовій печі. Додайте білий шоколад, перемішайте і введіть фісташкову пасту. Все добре перемішайте, а краще пробийте блендером.

Обмотайте форму для паски харчовою плівкою знизу. Поставте на рівну дошку. Наповніть сирною масою. Можна кілька разів постукати дошкою об стіл, притискаючи форму пальцями до дошки (щоб маса не вийшла знизу).
Можна використовувати декілька маленьких форм, щоб подарувати близьким. Залиште пасочку на ніч у морозильній камері.

Прикрасьте на свій смак та здивуйте гостей за Великоднім обідом !

****Важливо : До пасочки можна добавити цукати. Вони нададуть їй особливого смаку. Я б обрав журавлину та цукати з цедри лимону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *