Філе індички з хумусом із зеленого горошку та ягідним соусом

Для приготування нам потрібно:
Філе індички- 200 грам
Хумус із зеленого горошку- 100 грам
Ягідний соус -50 грам
та ягоди для декору

Індичку зачищаємо, маринуємо сіллю і перцем , обсмажуємо на маслі до хрусткої скоринки і допікаємо в духовці (180градусів) приблизно 10-12 хв

Для приготування хумусу нам знадобиться:
Зелений горошок с/м- 0.50 грам
Насіння соняшнику- 0.10 грам
Олія оливкова- 0.10 грам
Вершки 0.20 грам

Спершу перебиваємо в однорідну масу олію та насіння соняшнику: це буде наша соняшникова паста .
Потім змішуємо горошок , вершки і соняшникову пасту разом, перебиваємо і доводимо до смаку.

Для ягідного соусу підійдуть будь які ягоди с/м. Я обрав :суницю, ожину і аґрус.
Ягоди с/м- 150 грам
Цукор -75 грам
Лимонний сік -1 ст ложку
Ягоди проварюємо і перебиваємо в однорідну масу, смак можна підкорегувати цукром та лимонним соком.

Готову індичку нарізаємо слайсами, хумус підігріваємо рівномірно розтягуємо по тарілці, зверху викладаємо індичку, і поливаємо соусом, декоруємо зеленою олією і ягодами, а рецепт зеленої олії дізнаєтеся у наступному блозі)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *