Філе тунця з авокадо-гриль та молекулярним пінним соусом

Інгредієнти:

  • Філе тунця
  • Авокадо
  • Яблучний фреш
  • Винний оцет
  • Цукор
  • Лецитин

Спосіб приготування:

  1. На грилі обсмажуємо по 30 секунд з кожної сторони філе тунця. Очищаємо авокадо та обсмажуємо на решітці.
  2. Соус: Витискаємо свіжий яблучний фреш, змішуємо цукор, оцет і додаємо лецитин. Лецитин – це речовина, яку добувають з жовтка або соєвого стержня, шляхом просушування. Тобто, якщо при збиванні блендером, додавати рідку емульсію, то виходять слої, накладаються шари, з яких утворюється тверда піноподібна маса.
  3. Розігріваємо суміш до 70-80 градусів і за допомогою блендера утворюємо піну.

Завжди люблю прикрашати такі страви мікрогріном.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *