Інгредієнти:
- Філе тунця
- Авокадо
- Яблучний фреш
- Винний оцет
- Цукор
- Лецитин
Спосіб приготування:
- На грилі обсмажуємо по 30 секунд з кожної сторони філе тунця. Очищаємо авокадо та обсмажуємо на решітці.
- Соус: Витискаємо свіжий яблучний фреш, змішуємо цукор, оцет і додаємо лецитин. Лецитин – це речовина, яку добувають з жовтка або соєвого стержня, шляхом просушування. Тобто, якщо при збиванні блендером, додавати рідку емульсію, то виходять слої, накладаються шари, з яких утворюється тверда піноподібна маса.
- Розігріваємо суміш до 70-80 градусів і за допомогою блендера утворюємо піну.
Завжди люблю прикрашати такі страви мікрогріном.
Смачного!