Філе лосося гриль з базиліковим пюре та бобами Едамаме

Для цієї страви ми беремо:
Філе лосося без кісток на шкірі,
вагою 180-200 грам. Маринуємо : сіль , перець, лимонний сік , олія соняшникова.
В моєму варіанті, я обсмажую в хоспері при температурі 350-450 градусів, 5-7 хвилин. Вдома, лосось запікаєте у духовці, при температурі 180-200 градусів 15 хв. Також, можна використати домашній гриль.

Базилікове пюре
Базилік свіжий змішуємо з шпинатом свіжим, додаємо вершки , сік лимона, сіль, переливаємо до однорідної маси, перетераємо через сито, підігріваємо і доводимо до смаку.

Боби едамаме , блендеруємо і підсмажуємо на вершковому маслі та доводимо до смаку.
Гарно подаємо на тарілку, декоруємо паростками.

Інгредієнти страви:
Філе лосося
Базилік свіжий
Шпитан свіжий
Боби едамаме
Лимон
Масло вершкове
Вершки
Олія соняшникова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *