Форель з бататом

Прекрасний варіант легкого та смачного обіду.

Інгредієнти:

  • Річкова форель
  • Батат 1 шт.
  • Часник (2 зубці)
  • Свіжий тим’ян
  • Кріп
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець
  • Лимон
  • Томати чері (одна гілочка)

Спосіб приготування

Розробляємо форель на філе та маринуємо у солі, перці та соці лимону. Викладаємо на деко  з кропом.

Батат нарізаємо дольками або кільцями (0,5 см). Додаємо сіль, перець, роздавлений часник і запікаємо 30 хв. при температурі 180 градусів.  За 10 хвилин до кінця випікання картоплі ставимо в духовку форель та томати чері.

Запечене філе форелі з солодкою картоплею батат готове. Викладаємо на тарілку і насолоджуємось поєднанням смаків.

Хай смакує!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *