Коли звична їжа набридає, настає час приготувати щось незвичайне і оригінальне. Пропоную зупинити свій вибір на тар-тарі з яловичини. Це досить суперечлива страва. Для когось –вона геть дивна, а хтось від неї в дикому гастрономічному захваті. Загалом, спробувати точно варто 🙂
Нічого не знаєте про тар-тар? Ця страва французької кухні, рецепт якої народився на півночі країни. Назва пов’язана із способом приготування (якщо точніше, способом нарізки інгредієнтів)
Для тартару я беру охолоджену яловичину, розрізаю її на скибки, а потім на дуже дрібні кубики. Опісля, додаю цибулю-шалот, гірчицю, руколу, яйце( жовток), сіль, перець, оливкову олію, соус табаско , корнішони, каперси та французький багет.
Щоб проникнутись французькою атмосферою і отримати справжню насолоду від їжі, подавайте тар-тар за всіма правилами: обирайте свіже та соковите м’ясо
У нашому ресторані Mon Chef я подаю тартар разом з хрусткими грінками та заправкою з анчоусів.