Свята закінчились і ми помалу вливаємось у повсякденне русло.Свята закінчились і ми помалу вливаємось у повсякденне русло.Сьогодні, я розповім Вам про козячий сир «міні буше» у поєднанні із запеченою солодкою паприкою та з вишневим соусом.
Ось кілька порад, як правильно обирати сир:
- В основному, виробляють цей продукт пізньою весною, влітку і на початку осені. Тому дивіться на термін виробництва, щоб придбати максимально свіжий продукт.
Напис на упаковці з козячим сиром «pur chevres»- свідчить про 100% якості продукту. - Щоб зберегти всі корисні речовини в козячому сирі вибирайте вакуумну упаковку, яку варто розмістити в холодильнику на поличці біля морозильної камери.
- М’який варіант має термін зберігання 2 тижні, а твердий буде зберігати свою свіжість протягом 3-х місяців.
Як використовувати у кулінарії:
Козячий сир можна використовувати подібно іншим варіантам цього продукту. Приміром, його можна класти в піцу, салати і закуски. Крім цього, використовую козячий сир для приготування пасти, а також на його основі готують різні соуси. Відмінно поєднується цей продукт з пивом і вином. Ще козячий сир використовують у рецептах різноманітних десертів.
А я бажаю Вам чудового настрою та чекаю в гості у ресторані Mon Chef