Період «після свят» вже завершився і пора подумати про детокс для організму. Для мене відкриттям став селеровий пунш. Цікавим фактом є те, що його дуже полюбляв Альберт Ейнштейн.
Інгредієнти:
- Вино біле сухе 0,5 л
- Фреш з стебла селери 250 г
- Базилік 3 гілочки
- Фреш лимону (1 шт.)
- Мед 3 ложки
- Імбир 70 г
Спосіб приготування:
Вино з натертим імбиром випарюємо на легкому нагріві протягом 15 хв. Відставляємо з нагріву і додаємо лимонний і селеровий фреш. Коли все охолоне до температури 30 градусів, додаємо мед і базилік. Даємо цьому всьому настоятись в холодильнику протягом 1 години.
Готово!