Селеровий пунш

Період «після свят» вже завершився і пора подумати про детокс для організму. Для мене відкриттям став селеровий пунш. Цікавим фактом є те, що його дуже полюбляв Альберт Ейнштейн.

Інгредієнти:

  • Вино біле сухе 0,5 л
  • Фреш з стебла селери 250 г
  • Базилік 3 гілочки
  • Фреш лимону (1 шт.)
  • Мед 3 ложки
  • Імбир 70 г

Спосіб приготування:

Вино з натертим імбиром випарюємо на легкому нагріві протягом 15 хв. Відставляємо з нагріву і додаємо лимонний і селеровий фреш. Коли все охолоне до температури 30 градусів, додаємо мед і базилік. Даємо цьому всьому настоятись в холодильнику протягом 1 години.

Готово!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *