Севіче з гребінця із сферою з оливок та шкірою лосося

Проробки нового меню в розпалі 🔥, гостей дивувати подачами стає все важче і важче. Проте після навчання в Баскській кулінарній академії у мене повно енергії та ідей.

Покреативити я вирішив з морськими гребінцями.

Інгредієнти:

  • Морські гребінці
  • Оливки
  • Авокадо
  • Шкіра лосося
  • Спеції
  • Мікрогрін
  • Оливкова олія

Спосіб приготування:

Оливки з олією перебиваємо за допомогою блендера в однорідний мус. Після цього формуємо сфери за допомогою маленької ложки для морозива. На відео демонструю.

Очищаємо авокадо зі шкірки та нарізаємо кубиками чи смужками. За допомогою кільця для формування починаємо викладати страву. Спершу авокадо, потім порізані на дрібніші шматочки гребінці.

Шкіру лосося занурюємо у фритюр та викладаємо зверху на страву.

Для заправки гребінців будемо використовувати:

  • Синю цибулю
  • Мед
  • Винний оцет
  • Унагі
  • Соус демігляс
  • Сік лайму
  • Зелену олію
  • Червону сіль

Все змішуємо та заправляємо севіче. З авокадо готуємо гуакамоле і викладаємо на шкіру лосося.

 

Запрошую в ресторан Mon Chef на нові страви. Обіцяю, що здивую вас)

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *