Салат Цезар з морепродуктами

А як щодо нової інтерпретації щодо улюбленого салату? Що нам потрібно?

Салат Ромен-35 грам
Салат Айсберг-25 грам
Чері томати -50 грам
Креветки -50 грам (рекомендую аргентиські)
Міні гребінець+ каракатиця (можна взяти на Ваш вибір та смак інші морепродукти)
Пармезан-15 грам

Соус “Цезар”
Жовток-1 шт
Гірчиця-5 грам
Каперси-5 грам
Анчоуси в олії- 5 грам (обсмажити)
Пармезан-5 грам
Фреш лимону-5 грам
Петрушка -10 грам ( додається для кольору)
Олія оливкова-100 грам

Змішати всі складові у посудину та збивати блендером поступово добавляючи оливкову олію.

Викладаємо усі продукти на тарілку та поливаємо соусом

Нехай смакує !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *