А як щодо нової інтерпретації щодо улюбленого салату? Що нам потрібно?
Салат Ромен-35 грам
Салат Айсберг-25 грам
Чері томати -50 грам
Креветки -50 грам (рекомендую аргентиські)
Міні гребінець+ каракатиця (можна взяти на Ваш вибір та смак інші морепродукти)
Пармезан-15 грам
Соус “Цезар”
Жовток-1 шт
Гірчиця-5 грам
Каперси-5 грам
Анчоуси в олії- 5 грам (обсмажити)
Пармезан-5 грам
Фреш лимону-5 грам
Петрушка -10 грам ( додається для кольору)
Олія оливкова-100 грам
Змішати всі складові у посудину та збивати блендером поступово добавляючи оливкову олію.
Викладаємо усі продукти на тарілку та поливаємо соусом
Нехай смакує !