Салат з качкою та карамелізованою грушею

Сьогодні я вирішив продовжити хвилю салатів, оскільки, літо все таки ще не закінчилось і хочеться чогось легкого

Інгредієнти:

  • Качине філе
  • Мікс салату
  • Помідори чері
  • В’ялені томати
  • Груша
  • Малинова заправка
  • Соус унагі

Приготування:

До мікс салату додаємо чері і в’ялені томати та заправляємо малиновою заправкою. Малинова заправка готується на основі малинового соусу з додаванням меду та оливкової олії.

Філе качки:

Для ніжного філе прослойка підшкірного жиру повинна бути не більше 5 мм. Нарізаємо смужками і обсмажуємо на гарячій сковорідці. Обсмажуємо 1 хв, помішуючи, щоб кожен шматочок мав рум’яну скоринку. Додаємо до качки соус унагі та знімаємо з вогню.

Груша:

Одну дольку фрукта кидаємо на суху сковорідку і просушуємо від вологи. Додаємо цукор, воду і  карамелізуємо протягом 3-4 хв. Коли цукор почне горіти, а груша стане м’якою додаємо вершкове масло. Знімаємо з вогню.

Подача: мікс салату, качка та долька груші. Я, як завжди, все люблю прикрашати мікрогріном)

Хай смакує!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *