Равіолі з копченою качкою

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно італійська семола (типу 0) 200 г
  • Куряче яйце 1 шт.
  • Оливкова олія 50 г

Замішуємо туге тісто, додаючи борошно поступово. Формуємо в одну кулю, загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на 1 годину для набухання клейковини. Приступаємо до начинки.

Інгредієнти для начинки:

  • Копчена качка (грудка)
  • Цибуля 1 шт.
  • Вершкове масло 50 г
  • Розмарин
  • Сіль, перець

Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібним кубиком і  тушкуємо на вершковому маслі з розмарином до прозорості. Виймаємо розмарин і додаємо до цибулі тонко нарізане філе копченої качки. Все тушкуємо на легкому вогні і далі перебиваємо в блендері до однорідної консистенції. Заправляємо спеціями за смаком. Відставляємо начинку до повного охолодження.

Тісто на равіолі розкатуємо до товщини 1 мм і викладаємо на половину тіста начинку, другою частиною накриваємо і круглою формочкою вирізаємо равіолі. Маленький секрет. Перед тим як накривати начинку іншою частиною тіста, змажте навколо фаршу жовтком. Так равіолі точно не розклеються. Варимо протягом 3 хвилин.

Соус з білих грибів або лисичок ідеально пасуватиме під цю страву.

Спосіб приготування: білі гриби або лисички тушкуємо з дрібно нарізаною цибулею порей, заливаємо кулінарними вершками і доводимо до смаку. Для насичення до соусу можна додати декілька капель трюфельної олії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *