Простий та смачний пісний суп

Інгредієнти:

  • Цибуля порей 150 г
  • Морква 1 шт.
  • Броколі 2 суцвіття
  • Картопля 1 шт.
  • Стебло селери 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Вода 0, 5 л
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист
  • Лимон

Спосіб приготування

Спершу підготуємо всі продукти.

Моркву та картоплю нарізаємо кубиком, товщиною приблизно 1 см. Цибулю порей нарізаємо кільцями, довжиною 5 см, стебло селери брусками по 5 см.

З помідора робимо томати конкасе. Що це? По суті, це соус, родом він з італійської кухні. Це певним чином нарізана м’якоть томатів, тут не використовують шкірку і насіння.

І розпочинаємо готувати суп.

Моркву і цибулю порей злегка обсмажуємо на оливковій олії, тоді заливаємо все водою і додаємо до супу картоплю та селеру.

Готуємо протягом 15 хвилин. За 5 хвилин до кінця додаємо броколі і лавровий лист. Коли броколі буде готове заправляємо суп спеціями. При подачі додаємо в суп томати конкасе і лимонний сік.

Хай смакує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *