Інгредієнти для пісочної основи:
- Печиво орео 80 г
- Печиво молочне 150 г
- Вершкове масло 100 г
Спосіб приготування:
Все змішуємо та перебиваємо до однорідної маси. Викладаємо у форму, діаметром 24 см та формуємо бортики, висотою 3-4 сантиметри.
Інгредієнти для начинки:
- Сир філадельфія 125 г
- Ревінь 400 г
- Цукор 150 г
- Сік лимону 20 г
- Крохмаль 60 г
- Чорниці 300 г
Спосіб приготування:
Нарізаємо ревінь на довільні шматочки, я люблю дрібніші.
З`єднуємо ревінь, цукор (100 г), лимонний сік та половину крохмалю і проварюємо на середньому нагріві протягом 5-7 хвилин.
Змішуємо в посудині чорниці, решту цукру (50 г) та іншу половину крохмалю (30 г).
І потім викладаємо все на пісочну основу шарами. Спершу шар сиру філадельфія, потім конфітюр з ревеню і зверху змішану з цукром та крохмалем чорницю.
Випікаємо пиріг при температурі 160 градусів протягом 15 хвилин.
Смачного!