Пиріг з чорницею та ревенем

Інгредієнти для пісочної основи:

  • Печиво орео 80 г
  • Печиво молочне 150 г
  • Вершкове масло 100 г

Спосіб приготування:

Все змішуємо та перебиваємо до однорідної маси. Викладаємо у форму, діаметром 24 см та формуємо бортики, висотою 3-4 сантиметри.

Інгредієнти для начинки:

  • Сир філадельфія 125 г
  • Ревінь 400 г
  • Цукор 150 г
  • Сік лимону 20 г
  • Крохмаль 60 г
  • Чорниці 300 г

Спосіб приготування:

Нарізаємо ревінь на довільні шматочки, я люблю дрібніші.

З`єднуємо ревінь, цукор (100 г), лимонний сік та половину крохмалю і проварюємо на середньому нагріві протягом 5-7 хвилин.

Змішуємо в посудині чорниці, решту цукру (50 г) та іншу половину крохмалю (30 г).

І потім викладаємо все на пісочну основу шарами. Спершу шар сиру філадельфія, потім конфітюр з ревеню і зверху змішану з цукром та крохмалем чорницю.

Випікаємо пиріг при температурі 160 градусів протягом 15 хвилин.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *