У літню, спекотну пору ми завжди хочемо чогось освіжаючого. Сьогодні, я поділюсь з Вами своїм рецептом огіркового гаспачо з гострими креветками та сиром Горгонзола
Отже, нам потрібно :
- Огірки свіжі – 250 г
- Бейбі шпинат -50 г
- Перець болгарський-100 г
- Стебло селери -50 г
- Лайм -1 шт
- Лимон -1 шт
- Лід
- Креветки королівські -120 г
- Соус «Табаско» – 1 г
- Сир Горгонзола – 50 г
- Суниця -30 г
- Зелена Олія
- Маринуємо креветки : сіль , перець, фреш лимона ,соус Табаско (можна використати перець чилі), обсмажуємо їх на маслі.
- Огірки, перець, селеру нарізаємо кубиками , додаємо до них бейбі шпинат, фреш і цедру лайму, добавляємо фреш лимона та лід і перебиваємо все у блендері. Опісля, додаємо сіль та перець.
- Креветки викладаємо на тарілку та заливаємо огірковим гаспачо. Зверху додаємо сир Горгонзолу нарізаний кубиками та сунички. Добавляємо зелену олію по смаку.
Нехай смакує !