НЕКЛАСИЧНИЙ ВАФЕЛЬНИЙ ТОРТ “АСТОРІЯ”

Некласичний вафельний торт “Асторія”-це мій смак дитинства, коли ми готували вафельний торт перемащений кремом зі згущеним молоком іриска. От я вирішив зробити цю страву ресторанною та добавити щось нове.
Для десерту нам знадобиться:
Морозиво іриска н/ф -100 г
Вафельна крихта- 30 г
Горіх фундук солений- 50 г

Попередньо готуємо морозиво(на 1 кг) :
Молоко -560 мл
Вершки 30%- 180 мл
Сухе молоко- 50 г
Жовток -6 шт
Сироп глюкози -30 г
Іриска згущене молоко -700 г
Сіль -2 г

Змішуємо всі інгредієнти, перебиваємо в однорідну масу і ставимо на водяну баню, прогріваємо до 85 градусів. Знімаємо з бані та вимішуємо вінчиком ще 12-15 хв, опісля охолоджуємо і відправляємо в морозилку.
Викладаємо крихту на тарілку, зверху викладаємо 100 грам морозива, посипаємо соленим фундуком та насолоджуємось

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *