Лосось з пюре із авокадо

Поки я набираюсь гастрономічних знань в Іспанії в Баскській кулінарній академії, пропоную вам рецепт дуже легкої у приготуванні страви. Підходить для тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти:

  • Філе лосося
  • Лимон
  • Авокадо
  • Сіль
  • Перець
  • Оливкова олія або вершкове масло

Спосіб приготування:

Лосось заправляємо спеціями, поливаємо олією і обсмажуємо з двох сторін до утворення золотистої скоринки. Доводимо до готовності в духовці протягом 8 хв.

Щоб приготувати пюре з авокадо потрібно:

Авокадо перебити в блендері до однорідної консистенції, додати фреш лимону, сіль та перець. Розігріти масу і додати оливкову олію або ж вершкове масло (10 г)

Пюре викладаємо на тарілці у вигляді коми, зверху кладемо філе лосося. Для декору використовувати можна зелень та лимон.

Хай смакує!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *