Поки я набираюсь гастрономічних знань в Іспанії в Баскській кулінарній академії, пропоную вам рецепт дуже легкої у приготуванні страви. Підходить для тих, хто дотримується посту.
Інгредієнти:
- Філе лосося
- Лимон
- Авокадо
- Сіль
- Перець
- Оливкова олія або вершкове масло
Спосіб приготування:
Лосось заправляємо спеціями, поливаємо олією і обсмажуємо з двох сторін до утворення золотистої скоринки. Доводимо до готовності в духовці протягом 8 хв.
Щоб приготувати пюре з авокадо потрібно:
Авокадо перебити в блендері до однорідної консистенції, додати фреш лимону, сіль та перець. Розігріти масу і додати оливкову олію або ж вершкове масло (10 г)
Пюре викладаємо на тарілці у вигляді коми, зверху кладемо філе лосося. Для декору використовувати можна зелень та лимон.
Хай смакує!