Інгредієнти
- листкове тісто – 8 г (можна використовувати магазине, або ж нагадати собі рецепт домашнього тіста з попередніх блогів – ось тут
- цибуля порей – 20 г
- білі гриби – 50 г
- 1 яйце
- вершки (30 %) – 25 г
- 2 помідори чері
- сіль/перець
- філе індички – 150 г
Cпосіб приготування
Філе індички замаринувати з сіллю та перцем, обсмажити на сковорідці до рум’яної скоринки та довести до готовності в духовці при температурі 70 градусів, протягом 30 хв. Охолодити.
Нарізати білі гриби соломкою та стушкувати разом із цибулею порей.
Розкатати листкове тісто та помістити його в форму діаметром 8 см. Викласти на нього тушковані гриби та помідори чері, розрізані навпіл – залити яєчновершковою сумішшю.
Поставити кіш в духовку та запікати 17 хвилин при температурі 170 градусів.
При подачі кіш викладаємо на тарілку разом з тонко нарізаним запеченим філе індички і готово.
Хай смакує!