Кіш з білими грибами та індичкою

Інгредієнти

  • листкове тісто – 8 г (можна використовувати магазине, або ж нагадати собі рецепт домашнього тіста з попередніх блогів – ось тут
  • цибуля порей – 20 г
  • білі гриби – 50 г
  • 1 яйце
  • вершки (30 %) – 25 г 
  • 2 помідори чері
  • сіль/перець
  • філе індички – 150 г


 Cпосіб приготування


Філе індички замаринувати з сіллю та перцем, обсмажити на сковорідці до рум’яної скоринки та довести до готовності в духовці при температурі 70 градусів, протягом 30 хв. Охолодити.

Нарізати білі гриби соломкою та стушкувати разом із цибулею порей.

Розкатати листкове тісто  та помістити його в форму діаметром 8 см. Викласти на нього тушковані гриби та помідори чері, розрізані навпіл – залити яєчновершковою сумішшю.

Поставити кіш в духовку та запікати 17 хвилин при температурі 170 градусів. 

При подачі кіш викладаємо на тарілку разом з тонко нарізаним запеченим філе індички і готово.
Хай смакує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *