Курячий бульйон з перепелиними яйцями

Трохи набридли ситні зимові страви і я вирішив почати тиждень з легкого і ароматного бульйону.
Пора готуватися до весни і додати яскравих фарб у наші тарілки.
Багато хто досі не знає, як отримати абсолютно чистий і світлий курячий бульйон. Але я розкрию Вам цей секрет
Розрізаємо курку на шматки і кладемо в гарячу воду. Щоб бульйон вийшов дійсно прозорим, робимо сильний вогонь і доводимо до кипіння воду. Потім виливаємо її і миємо курку, каструлю також споліскуємо. Далі знову наливаємо воду, кладемо туди курку. Вогонь зменшуємо майже до самого мінімуму, щоб ніщо не потривожили наш бульйон. Дуже важливо прибирати накип під час варіння, оскільки це головна запорука прозорості бульйону.
Поки курка вариться приготуємо овочі: цибулю і моркву.
Після того як курка трохи провариться, додаємо всі приготовані раніше інгредієнти: нарізану на невеликі половинки моркву і цибулю. Солимо і перчимо. Не забувайте знімати шуму в каструлі. Варимо приблизно 40 хв. У самому кінці додаємо 1 лавровий листок.
У завершенні відваримо перепелині яйця, які потім очистимо від шкірки, розріжемо на дві частини і відправимо в тарілку.
З готового бульйону дістаємо всі овочі і м’ясо і проціджуємо його. Таким чином ми отримуємо прозорий, корисний, неймовірно смачний і незамінний для відновлення сил бульйон.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *