Курка з особливою скоринкою Crispy southern fried chicken

Куряча гомілка – 8 шт
Паприка червона – 6 г
Часник сушений – 4 г
Перець (суміш) – 8 г
Кріп сушений – 2 г
Цукор коричневий – 6 г
Йогурт – 150 г

Візьміть хороші гомілки і заберіть все зайве (а ви зачищаєте ніжку?), Така курочка навіть у сирому вигляді виглядає в рази акуратніше і смачніше. Потім трохи йогурту, який зробить курочку ніжніше, а її смак цікавіше. Далі хитра суміш, яка зробить звичайну курку просто фантастично апетитною. Знаєте, що вийде? Фантастично хрустка, трохи пряна, скоринка, під якою ховається ніжне м’ясо, що тає у роті

почистіть курячі гомілки від нижнього хряща. Для цього акуратно гострим ножем проріжте шкіру по колу і далі ножем надломити хрящ, щоб видалити його. Чи не з першого разу, але поступово ви зрозумієте принцип. Далі, суміш для скоринки. Це моя інтерпретація. Вибирайте будь-які прянощі і спеції, які тільки захочете. Я беру паприку для кольору і аромату, трохи сушеного часнику, суміш свіжомелених перців, сушений кріп, трохи солі за смаком і коричневий цукор, який підкреслить гостроту. Обваляйте гомілки в йогурт і залиште в холоді на пів години. На цьому етапі можна додати дуже дрібно рубану цибульку
Опісля курячі гомілки відправте у суху суміш та у духовку : спочатку режим гриль, опісля запікання . Температура -180-220 градусів

Смачного !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *