До 27 річниці Незалежності України вирішив приготувати щось традиційне та українське. Можливо, до вас завітають гості з інших країн і ви якраз зможете потішити їх національною кухнею. Хибно вважати, що сало, борщ і вареники – це все чим ми славимось. У нас є безліч всього цікавого і смачного.
Поїхали готувати.
Інгредієнти:
- Теляча вирізка
- Білі гриби
- Перлова крупа
- Вершкове масло
- Соус ягідний
- Спеції
З філе телячої вирізки робимо тонкі відбивні, додаємо солі та перцю. Нарізаємо гриби кубиком і обсмажуємо на сковорідці. В серединку м’яса кладемо гриби, загортаємо краї та закручуємо щільним рулетиком.
Обсмажуємо до золотистої скоринки і доводимо в духовці до готовності.
Для соусу нам потрібно: цибулю ріпчаcту, моркву, яблуко, смородину, ягоди ялівця, гострий стручковий перець і червоне сухе вино. Овочі і ягоди тушкуємо та заливаємо вином і томимо протягом години.
Проціджуємо через сито і маємо готовий соус.
Перлова крупа готується надзвичайно просто. Замочуємо її на ніч і пізніше варимо у підсоленій воді. Коли крупа готова, додаємо вершкового масла.
Хай смакує!
До речі, на цю та інші страви діє гарна пропозиція у ресторані Mon Chef. Мінус 10%, якщо прийдете у вишиванці. Чекатиму Вас!