Крученики з телятини та білими грибами

До 27 річниці Незалежності України вирішив приготувати щось традиційне та українське. Можливо, до вас завітають гості з інших країн і ви якраз зможете потішити їх національною кухнею. Хибно вважати, що сало, борщ і вареники – це все чим ми славимось. У нас є безліч всього цікавого і смачного.

Поїхали готувати.

Інгредієнти:

  • Теляча вирізка
  • Білі гриби
  • Перлова крупа
  • Вершкове масло
  • Соус ягідний
  • Спеції

З філе телячої вирізки робимо тонкі відбивні, додаємо солі та перцю. Нарізаємо гриби кубиком і обсмажуємо на сковорідці. В серединку м’яса кладемо гриби, загортаємо краї та закручуємо щільним рулетиком.

Обсмажуємо до золотистої скоринки і доводимо в духовці до готовності.

Для соусу нам потрібно: цибулю ріпчаcту, моркву, яблуко, смородину, ягоди ялівця, гострий стручковий перець і червоне сухе вино. Овочі і ягоди тушкуємо та заливаємо вином і томимо протягом години.

Проціджуємо через сито і маємо готовий соус.

Перлова крупа готується надзвичайно просто. Замочуємо її на ніч і пізніше варимо у підсоленій воді. Коли крупа готова, додаємо вершкового масла.

Хай смакує!

До речі, на цю та інші страви діє гарна пропозиція у ресторані Mon Chef. Мінус 10%, якщо прийдете у вишиванці. Чекатиму Вас!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *