Карпачо з лосося в буряковому фреші

Інгредієнти:

  • Лосось солений 100 г
  • Буряковий фреш 50 г
  • Оливкова олія 20 г
  • Мед 5 г
  • Соус унагі 10 г
  • Фреш лайма 5 г
  • Зелень

Як приготувати листкове тісто для палички грісіні читайте у рецепт «Біф Веллінгтон» https://bit.ly/2GHPCvF

Спосіб приготування:

Замочуємо лосося у буряковому фреші, залишаємо у холодильнику на 2-3 години.

Змішуємо мед, унагі, олію та фреш лайма до однорідної консистенції – це наша заправка.

Вирізаємо смужку з листкового тіста, розкатуємо до 2 мм, змащуємо яйцем, посипаємо перцем розе та грубою морською сіллю. Запікаємо в духовці чи в пароконвектоматі (якщо він у вас є) при температурі 170 градусів протягом 10 хвилин.

Викладаємо страву:

Змазуємо соусом тарілку, нарізаємо тонкими слайсами лосось і викладаємо його на соус. За бажанням поливаємо зверху соусом чи оливковою олією. Біля карпачо ставимо грісіні, прикрашаємо зеленню, нарізаним томатом чері, червоною ікрою та цедрою з лайма.

Поєднання солодкого буряка та соленого лосося неймовірне. Спробуйте!

Та хай смакує!

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *