Якщо ви в пошуках не стандартної у подачі закуски на Новий рік, то я вам пропоную приготувати башту з томатів та морського гребінця.
Інгредієнти:
- Помідор чорний принц 1 шт.
- Морський гребінець 2 шт.
- Анчоус 20 г
- Каперси 20 г
- Оливкова олія 50 г
- Фреш з половини лимону
- Бальзамічний соус
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
Каперси, анчоус, оливкову олію та фреш лимону перебиваємо у блендері до однорідної консистенції. Томат нарізаємо кружечками по 0,5 см. Не забувайте видалити плодоніжки. Морський гребінець нарізаємо дрібним кубиком і приступаємо до видачі.
Спершу одне кільце томату, поливаємо соусом і так чергуємо всі кільця. На верх башти викладаємо морський гребінець та збризкуєте фрешом лайму. Солимо та перчимо.
За бажанням можете додати ще руколи, буде також дуже смачно.