Закуска з томатів та морського гребінця

Якщо ви в пошуках не стандартної у подачі закуски на Новий рік, то я вам пропоную приготувати башту з томатів та морського гребінця.

Інгредієнти:

  • Помідор чорний принц 1 шт.
  • Морський гребінець 2 шт.
  • Анчоус 20 г
  • Каперси 20 г
  • Оливкова олія 50 г
  • Фреш з половини лимону
  • Бальзамічний соус
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

Каперси, анчоус, оливкову олію та фреш лимону перебиваємо у блендері до однорідної консистенції. Томат нарізаємо кружечками по 0,5 см. Не забувайте видалити плодоніжки. Морський гребінець нарізаємо дрібним кубиком і приступаємо до видачі.

Спершу одне кільце томату, поливаємо соусом і так чергуємо всі кільця. На верх башти викладаємо морський гребінець та збризкуєте фрешом лайму. Солимо та перчимо.

За бажанням можете додати ще руколи, буде також дуже смачно.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *