Десерт від Шефа до Дня Закоханих

Знаєте, що саме чудове в любові? Всі ми розуміємо, що означає любити, але ніхто ніколи не зможе словами описати свої почуття максимально зрозуміло. У світі існують десятки видів любові, і кожен неможливо пояснити, немає двох людей на планеті, які любили б однаково, відчуваючи однакові підйоми, емоції і відчуття. Наскільки любов зрозуміла і проста, рівно настільки ж вона своя у кожного.
Тому і десерт мій, який називається – «Любов», про цю унікальність. Я не став нічого ускладнювати, взяв самі відповідні силуети для майбутнього свята – серця, і пофарбував їх в основний колір – червоний, як символ пристрасті, яка, трансформуючись, супроводжує двох люблячих людей протягом усього життя. Спасибі, десертам за те, що кожен зможе додати щось своє, кодуючи квітами ті чи інші емоції, знаки. Хтось розфарбує їх в ніжно-рожевий, під стать невагомості і новизні почуттів, а комусь сподобається ідея зробити серця ще більш яскравими, червоними. Все у ваших руках.

У свій десерт, окрім щирих почуттів та любові до гостей, я додав наступні інгредієнти:
ніжний мус з білого шоколаду в поєднанні з кисло-солодкою серцевиною гранату , покритий велюром. А подаю його з молекулярним бісквітом спонж.
І хтозна ,можливо ви знайдете у десерті спеціальні афродизіаки у це прекрасне свято 
Запрошую Вас в гості, аби отримати свою порцію гастрономічної наслоди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *