Мав честь готувати сніданок з лідером гурту «Мандри» Сергієм Фоменко. Ми зупинились на яйцях Бенедикт або ж як ще називають – пашот.
Соус:
- 3 жовтка
- сік лайму
- вершкове масло
- спеції
Розігріваємо масло та відразу додаємо, помішуючи, до жовтків. Додаємо сік лайму та спеції. Якщо соус занадто рідкий, то поставте на водяну баню, таким чином він трошки загустіє.
Пізніше готуємо самі яйця. Важко пояснити словами як це правильно готувати, тому краще подивіться все наочно у відео)
Коли яйця готові, підсмажуємо на сковорідці бекон та робимо грінки. І все, готово.
Викладаємо на грінку бекон, яйце та поливаємо все смачно соусом. За бажанням можете додати зелень та авокадо. Сергій любить кріп, тому у нас його на грінці було багато)
Хай смакує!