Мав нагоду готувати з лідером гурту «Тартак» Олександром Положинським чізкейк з тунця. Так, ви правильно все прочитали, з тунця)
Інгредієнти:
- Сир філадельфія
- Сир маскарпоне
- Пармезан
- Тунець
- Оливкова олія
- Винний оцет
- Соєвий соус
- Рибний соус
- Малина
- Чіпси з цвітної капусти
- Монголь
- Мізуна
- Салат фрізе
- Зелена олія
- Сіль, перець
Спочатку з’єднуємо філадельфію та маскарпоне і добре перемішуємо. Потім додаємо натертий пармезан. Далі тунця нарізаємо спершу соломкою і потім на кубики.
Змішуємо оливкову олію, винний оцет, соєвий соус та рибний соус.
Викладаємо за допомогою кільця сирну масу на тарілку для подачі, наверх маси тунця. Посипаємо хлібною крихтою і поливаємо все соусом.
Для декору ми використали малину, чіпси з цвітної капути, монголь (листя молодого буряка), салат мізуна, фрізе та зелену олія з кропу.
При споживанні рекомендую все перемішати та насолодитись дуже цікавим смаком, який точно вам запам’ятається.