Готуємо легкий літній салат

Інгредієнти:

  • Мікс салату: базилік, рукола, шпинат
  • Трюфельна олія
  • Помідори чері
  • Малиновий соус: малиновий оцет, оливкова олія, мед
  • Пармезан
  • Чіпси з м’яти
  • Малина Тархун

Приготування:

Заправляємо мікс салату трюфельною олією та малиновим соусом. Додаємо чері та пармезан.

Трюфель або обожнюють, або не люблять зовсім. Самі гриби — дорогий і сезонний продукт, тому його часто заміняють трюфельною олією. У ресторанах трюфельну олію додають як в італійську пасту так і у ранковий омлет.

Чи роблять таку олію з грибів?

Основні виробники виготовляють трюфельну олію із використанням хімічних препаратів, які додають у оливкову олію. Додають 3-5 компонентів, тоді як аромат трюфелю складається із понад 40 речовин. Скибочки гриба при цьому додають виключно для краси.

Родзинкою салату будуть чіпси з м’яти. Готуються вони дуже просто: листочки помістити у фритюр на декілька секунд і готово.

Зверху салат посипаємо тархуном та прикрашаємо свіжою малиною.

Хай смакує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *