Інгредієнти:
- Мікс салату: базилік, рукола, шпинат
- Трюфельна олія
- Помідори чері
- Малиновий соус: малиновий оцет, оливкова олія, мед
- Пармезан
- Чіпси з м’яти
- Малина Тархун
Приготування:
Заправляємо мікс салату трюфельною олією та малиновим соусом. Додаємо чері та пармезан.
Трюфель або обожнюють, або не люблять зовсім. Самі гриби — дорогий і сезонний продукт, тому його часто заміняють трюфельною олією. У ресторанах трюфельну олію додають як в італійську пасту так і у ранковий омлет.
Чи роблять таку олію з грибів?
Основні виробники виготовляють трюфельну олію із використанням хімічних препаратів, які додають у оливкову олію. Додають 3-5 компонентів, тоді як аромат трюфелю складається із понад 40 речовин. Скибочки гриба при цьому додають виключно для краси.
Родзинкою салату будуть чіпси з м’яти. Готуються вони дуже просто: листочки помістити у фритюр на декілька секунд і готово.
Зверху салат посипаємо тархуном та прикрашаємо свіжою малиною.
Хай смакує!