Гаспачо з черешень

Так, ви не помилились, саме з черешень. Традиційний іспанський холодний суп гаспачо готують з помідорів, огірків, перцю. А що відбудеться, якщо додати черешні? Давайте експерементувати.

Інгредієнти:

  • Черешня 0,5 кг
  • Селера 70 г
  • Огірок корнішон (домашній) 1 шт
  • Томати чері 6 шт
  • М’ята
  • Імбир 50 г
  • Базилік
  • Авокадо 1 шт
  • Молоко з кеш’ю
  • Мед
  • Сіль

Спосіб приготування

Замочуємо на ніч кеш’ю. На 80 г горіхів потрібно 300 мл води. Не забудьте накрити кришкою. Після того як горіхи постояли у воді ніч, блендеруємо їх, додавши 300 мл води. В таких пропорціях молоко вийде досить концентрованим. Змішуємо в блендері до утворення молока. Відціджуємо через сито.

Чистимо черешню від кісточок і додаємо в блендер всі інгредієнти. Меду додавайте за смаком.

Перебиваємо все до однорідної консистенції. Вливаємо молоко з кеш’ю, перемішуємо і готово.

Прикрашаємо листочками м’яти і цілими черешнями.

Хай смакує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *