Так, ви не помилились, саме з черешень. Традиційний іспанський холодний суп гаспачо готують з помідорів, огірків, перцю. А що відбудеться, якщо додати черешні? Давайте експерементувати.
Інгредієнти:
- Черешня 0,5 кг
- Селера 70 г
- Огірок корнішон (домашній) 1 шт
- Томати чері 6 шт
- М’ята
- Імбир 50 г
- Базилік
- Авокадо 1 шт
- Молоко з кеш’ю
- Мед
- Сіль
Спосіб приготування
Замочуємо на ніч кеш’ю. На 80 г горіхів потрібно 300 мл води. Не забудьте накрити кришкою. Після того як горіхи постояли у воді ніч, блендеруємо їх, додавши 300 мл води. В таких пропорціях молоко вийде досить концентрованим. Змішуємо в блендері до утворення молока. Відціджуємо через сито.
Чистимо черешню від кісточок і додаємо в блендер всі інгредієнти. Меду додавайте за смаком.
Перебиваємо все до однорідної консистенції. Вливаємо молоко з кеш’ю, перемішуємо і готово.
Прикрашаємо листочками м’яти і цілими черешнями.
Хай смакує!