Інгредієнти:
- Креветки тигрові 5 шт.
- Авокадо 1 шт.
- Помідор чері 5 шт.
- Кінза
- Фреш лимону (з половинки)
Соус:
- Вершки 30% 70 г
- Шпинат свіжий 1 пучок
- Соус біск (бульйон з панцирів креветок) 50 г
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
Соус біск з’єднуємо з половиною вершків і випарюємо на легкому нагріві на 50%. Заправляємо спеціями і відставляємо. Свіжий шпинат тушкуємо з вершками, з нього ми зробимо подушку.
Креветки очищаємо від панцирів, 4 креветки нарізаємо середнім кубиком, а останню креветку паніруємо в борошні і обсмажуємо у фритюрі до хрусткої скоринки. З неї ми зробимо кранч.
Авокадо нарізаємо таким самим кубиком як креветки, а помідори чері – кільцями.
Креветки обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці, додаємо сіль, перець і змішуємо з авокадо та одразу знімаємо з вогню. Додаємо фреш лимону та дрібно нарізану кінзу.
Видача: в круглу форму викладаємо тушкований шпинат, нарізані кільцями томати чері, обсмажену креветку з авокадо і все добре притискаємо. Знімаємо форму, поливаємо гарячим соусом біск та посипаємо кранчем з креветки.