Гарячий тартар з креветок

Інгредієнти:

  • Креветки тигрові 5 шт.
  • Авокадо 1 шт.
  • Помідор чері 5 шт.
  • Кінза
  • Фреш лимону (з половинки)

Соус:

  • Вершки 30% 70 г
  • Шпинат свіжий 1 пучок
  • Соус біск (бульйон з панцирів креветок) 50 г
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

Соус біск з’єднуємо з половиною вершків і випарюємо на легкому нагріві на 50%. Заправляємо спеціями і відставляємо. Свіжий шпинат тушкуємо з вершками, з нього ми зробимо подушку.

Креветки очищаємо від панцирів, 4 креветки нарізаємо середнім кубиком, а останню креветку паніруємо в борошні і обсмажуємо у фритюрі до хрусткої скоринки. З неї ми зробимо кранч.

Авокадо нарізаємо таким самим кубиком як креветки, а помідори чері – кільцями.

Креветки обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці, додаємо сіль, перець і змішуємо з авокадо та одразу знімаємо з вогню. Додаємо фреш лимону та дрібно нарізану кінзу.

Видача: в круглу форму викладаємо тушкований шпинат, нарізані кільцями томати чері, обсмажену креветку з авокадо і все добре притискаємо. Знімаємо форму, поливаємо гарячим соусом біск та посипаємо кранчем з креветки.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *