Інгредієнти
- гарбуз гітара – 350 г
- цибуля порей – 80 г
- біле вино (сухе) – 80 г
- олія оливкова – 30 г
- сіль/перець
- вершки – 60 г
- сир горгондзола – 50 г
- бекон – 25 г
Приготування
Гарбуз розрізати на 4 частини, полити частиною оливкової олії і запікати в духовці 15-20 хв, при температурі 180 градусів .
Поки запікається гарбуз, нарізаємо цибулю кільцями та тушкаємо із білим вином (до тих пір, поки воно не втратить алкоголь).
До цибулі додаємо м’якоть запеченого гарбуза та 300 г води – доводимо до кипіння.
Перебиваємо в чаші блендеру до однорідної консистенції.
Сир горгонзола розтоплюємо у вершках та обсмажуємо бекон, нарізаний соломкою.
Готово. Хай смакує!
Відео приготування та подачу – дивіться на моїй сторінці ось тут за посиланням