Гарбузовий суп

Інгредієнти

  • гарбуз гітара – 350 г
  • цибуля порей – 80 г
  • біле вино (сухе) – 80 г
  • олія оливкова – 30 г
  • сіль/перець
  • вершки – 60 г
  • сир горгондзола – 50 г
  • бекон – 25 г

Приготування

Гарбуз розрізати на 4 частини, полити частиною оливкової олії і запікати в духовці 15-20 хв, при температурі 180 градусів .

Поки запікається гарбуз, нарізаємо цибулю кільцями та тушкаємо із білим вином (до тих пір, поки воно не втратить алкоголь).

До цибулі додаємо м’якоть запеченого гарбуза та 300 г води – доводимо до кипіння.

Перебиваємо в чаші блендеру до однорідної консистенції. 

Сир горгонзола розтоплюємо у вершках та обсмажуємо бекон, нарізаний соломкою.

Готово. Хай смакує!
Відео приготування та подачу – дивіться на моїй сторінці ось тут за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *