Гарбузова панакота

Гарбузові десерти дуже корисні, як і інші страви з гарбуза. Так як ми з вами готуємо саме десерт, то підкреслимо його корисність і в цьому плані. Гарбуз солодких сортів можна готувати в поєднанні з різними продуктами. Сьогодні це панакота на вершках і желатині. Вийде дуже смачний десерт, до того ж низькокалорійний!

Що нам потрібно?

Гарбуз-200 грам (вибираємо яскравий колір та ароматний запах)
Молоко 2,5 % -100 грам
Вершки 33%-100 грам
Ванільна есенція-1 грам
Цукор-50 грам
Желатин (листовий)

  1. Змащуємо гарбуз олією та цукром і відправляємо у духовку. Запікаємо 1,2 год при температурі 160 градусів
  2. Опісля перебиваємо блендером додаючи усі інгредієнти. Вкінці добавляємо листовий желатин. Заливаємо все в красиві формочки/стаканчики чи те, що Вам довподоби.

Нехай смакує !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *