Вітелло Тоннато

Для вітелло тоннато нам потрібно:

✔️Яловичий ростбіф. На один кілограм -яловичий антрекот 1.5 кг

✔️Олія соняшникова 0.050 мл

✔️Гірчиця середньо гостра 0.120 грам

✔️Сіль , перець, розмарин на ваш смак.

М’ясо очищаємо та маринуємо приблизно 2-3 години, опісля обсмажуємо до скоринки з двох сторін, охолоджуємо і су-відуємо 1год 30 хв – 55 градусів (м’ясо в середині буде медіум, якщо хочеться більш просмажене, просто збільшуємо час приготування)

В домашніх умовах, ростбіф можна приготувати в духовці, при 160 градусів приблизно 30-40 хв, після приготування м’ясо завертаємо у фольгу і залишаємо охолоджуватися,  просмажка буде не така рівномірна, як в су-віді,  але як альтернатива підійде кожному.

Охолоджуємо і нарізаємо потрібну кількість тонкими слайсами.

Для соусу потрібно : 

✔️Майонез -750 гр

✔️Тунець консервований -0.3 гр

✔️Томат блендерований-  0.150 гр

Це все перебиваємо до однорідної маси.

На одну порцію нам  потрібно 

Приблизно 150 гр ростбіфу і 100 грам соусу.

Для декору: 

✔️Каперс -0.050 гр

✔️Томати Чері -0.050 гр

✔️Корнішони мариновані -0.050

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *