Ніжні, смачні, ароматні вареники займають чільне місце серед 12 страв, що готуються на Святвечір. Звичайно, у кожної господині є свій рецепт та секрети ідеальних вареників. Проте, раджу спробувати мій фірмовий рецепт, який Вас здивує.
Для тіста нам потрібно :
Борошно – 700г
Вода – 150г
Молоко – 150 г
Масло – 60 г
Олія 60 г
Цукор – 5 г
Сіль – 5 г
Жовтки – 2 шт
Яйце – 1 шт
Змішати борошно з цукром та сіллю.
Розігріти молоко, воду, олію та масло, додати в суху суміш, наприкінці додати яйця.
Даємо тісту трішки остигнути.
*** Порада : працюйте з добре присипаною борошном скалкою та дошкою/столом
Для начинки: картопля, вишні, капуста.
Бажаю гарної, сімейної вечері та веселого Різдва !