Ананасовий глінтвейн

Інгредієнти:

  • Сік одного ананасу
  • Сухе біле вино 400 г
  • Аніс 1 шт.
  • Кориця 1 шт.
  • Лимон (половина)
  • Мед 2 с. л.
  • Цукор 2 с. л.
  • Розмарин 1 гілочка
  • Ваніль (на кінчик ножа)

Спосіб приготування:

Витискаємо сік з одного ананасу та доводимо до кипіння. Паралельно протягом 5-ти хвилин випарюємо вино. Тоді з’єднуємо ананасовий фреш та вино. Поки напій гарячий додаємо аніс, паличку кориці, порізаний кільцями лимон, мед та цукор. Все помішуємо до однорідної консистенції, тоді підпалюємо гілочку розмарину  і занурюємо в глінтвейн. При подачі додайте ваніль.

Смакота!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *